abc Event Scan Kft

biztosíték tábla villanyszerelés épületvillamosság

Épületvillamosság

abc

Cégünk vállalja újonnan épülő családi házak, új lakások teljes körű elektromos hálózatának kiépítését a tervezéstől a kivitelezésig, ide értve a gyengeáramú hálózatok kiépítésével.Az elvégzendő feladat az árajánlatkéréstől kezdve, a megrendelést, a hálózat tervezését majd kivitelezését követően , a műszaki átadásig nyomon követhető, majd természetesen a garanciális időszakban is állunk rendelkezésre.

 Ne feledkezzenek meg a 2021-ben induló lakásfelújítási támogatásról sem, melynek keretében a felújítási költségek felét, de maximum 3 millió forintot utólag kifizet az állam, ha már úton van a baba vagy ha legalább egy 25 évnél fiatalabb gyermek van a családban. Fontos kitétel , hogy a felújításra fordított összeg fele fele arányban kell, hogy anyagköltséget és munkadíjat tartalmazzon. Ez az összeg felhasználható a lakás, illetve ház elektromos hálózatának komplett kiépítésére,felújítására, illetve cseréjére.


Villanyszerelési tevékenységeink

Különféle villanyszerelési munkákkal kapcsolatban állunk rendelkezésükre:

 

abc

ÁVK bekötése  

Áramvédő kapcsoló bekötése, vagy cseréje vált szükségessé? Ne késlekedjen, keressen bennünket!

abc

Elosztótábla cseréje

Aktuálissá vált az elosztótábla cseréje? Meglévő kismegszakítóinak kapacitása nem elegendő?Ne késlekedjen, keressen bennünket!

abc

Kaputelefon bekötése 

Újépítésű családi,vagy társasházánál kaputelefon bekötése szükséges? Ne késlekedjen, keressen bennünket!

abc

Kapcsolók, dugaszoló aljzatok bekötése

Új dugaszoló aljzat, kapcsoló kiépítése a feladat? Meglévő kapcsolók,aljzatok cseréje szükséges? Ne késlekedjen, keressen bennünket!

abc

Lámpák felszerelése

Új lakásában szeretné a lámpáit szakemberrel felszereltetni? Esetleg a meglévő lámpákat cserélné újra? Ne késlekedjen, keressen bennünket!

abc

Villanytűzhely bekötése

Új villanytűzhelyét köttetné be szakember segítségével? A tűzhely betáplálását kell kiépíteni? Ne késlekedjen, keressen bennünket!


Szakembereink:


  • Megfelelően képzettek
  • Segítőkészek, barátságosak
  • Rendelkeznek a szükséges tudással, tapasztalattal
  • Modern szerszámokkal, eszközökkel felszereltek
  • Védőfelszerelésük biztosított
  • És legfőképpen ellenőrzött, megbízható személyek az ügyfelek nyugalma érdekében
  •  
  •