abc Event Scan Kft

Pda beléptetés jegyértékesítés

PDA Rendezvény beléptetés

abc

Az EVENTSCAN TECHNOLOGY csapata egy olyan beléptető-rendszert dolgozott ki, amely hatékonyan képes lebonyolítani a rendezvényekre történő néző-beléptetést. Nemcsak az egyedileg fejlesztett szoftver, és hardver garantálja Önnek a legoptimálisabb működést.

Egyedileg fejlesztett mobil adatgyüjtő (PDA) eszköz
Teljesen újragondolt szoftveres megoldások
Statisztikák készítése szempontrendszer szerint
Folyamatos on-line kapcsolat a jegyértékesítő szerverrel

Az EVENTSCAN TECHNOLOGY a cégünk által speciálisan kifejlesztett beléptetési rendszer, mely az elmúlt 20 év beléptetési tapasztalatait ötvözve kíván megoldást nyújtani a gyors és következetes néző-beléptetési feladatokra.

A rendszer WiFi ellátottságot nélkülöző területeken is működik. Akár egy mező közepén lebonyolított rendezvényen is kiválóan működik. Nagy mobilitás. Nincs kábelezés, nem szükséges hálózat kiépítése. Fejlett olvasási technológiájának köszönhetően pontos jegyolvasást garantál különböző fényviszonyok esetén is. Legyen szikrázóan vakító napsütés, vagy akár sötét éjszaka.

A rendszer on-line kapcsolatban dolgozik a jegyértékesítő szerverrel. A kapott eladási adatokat figyeli, és kizárólag az eladott jegyeket engedi belépni. Képes megkülönböztetni egy rendezvényen belül különböző jegytípusokat (pl: állóhely, ülőhely, szektorok, stb…) és amennyiben szükséges, a jegy tulajdonosát a megfelelő belépési kapuhoz irányítja. Esetleges kapcsolati hiba esetén is tovább működik, és a kapcsolat helyreállását követően automatikusan rendezi az adatbázist a szerverrel.

Egyre erősödő igény, hogy bárminemű probléma esetén a beavatkozó mentési egységeket pontos információval lássa el a rendezvény felelős vezetője. Ilyen például a rendezvényen adott pillanatban bent tartózkodók létszáma. Beléptető rendszerünk ezt a támasztott igényt is kielégíti, segítve ezzel a rendező, és a hatóságok munkáját.A rendezvény zárását követően statisztikák készíthetők a beléptetett személyek számáról, az igénybe vett nézőtéri szektorok telítettségéről, a kiadott tiszteletjegyek felhasználásáról, stb.

És ami a legfontosabb: beléptetési rendszerünk bérelhető, akár egy napra is! Nincs szükség a rendszer megvásárlására, minden adott rendezvényhez testre szabható.


PDA Jegyértékesítés

Folyamatosan on-line

A beléptető rendszer szerves része a belépőjegyek értékesítésére szolgáló pénztárrendszer. Ennek köszönhetően egy időben, egyszerre több helyszínen, akár a rendezvény helyszínén is képesek vagyunk a jegyek értékesítésére.

Egyidejű jegyértékesítés több helyszínen
Valós idejű jegyértékesítés akár a rendezvény helyszínén is
On-line értékesítési adatbázis
Azonnali kapcsolat a szerverrel
Különböző jegytipusok értékesítése

A beléptető rendszer szerves része a belépőjegyek értékesítésére szolgáló, jegyértékesítő rendszer, melynek nagy előnye, hogy egy időben több helyszínen képes jegyeladásra. Ez akár a rendezvény helyszínén létesített több jegypénztárt is jelentheti, vagy a rendezvény előtt országszerte több jegyvásárlási helyet is jelenthet. A jegyértékesítő rendszer folyamatosan on-line kapcsolatban van a beléptető rendszerrel, ezáltal megvalósítható, hogy mindig a legfrissebb adatállományt használja a rendszer.

Jegyértékesítő rendszerünk a rendezvény helyszínén installálható, és azonnali kapcsolatban dolgozik együtt a beléptetéssel.

abc

Mobil adatgyűjtő (PDA) bérbeadás

Az Öné is lehet. Nem használja folyamatosan? Tőlünk bérbe is veheti.

abc

Mobil adatgyűjtőt akár meg is vásárolhatja, de ha nem használja folyamatosan, tőlünk akár bérbe is veheti.

Konferenciák „no touch” beléptetése
Kongresszusok, előadások, fogadások elegáns beléptetése
Minden környezetben kifogástalanul működik
Nincs szükség előre telepített vezetékes hálózatra
Fejlett olvasási technológiája garantálja a zavartalan működést akár szélsőséges körülmények között is (legyen az sötét éjszaka, vagy szikrázó napsütés)
A rendszer folyamatos on-line kapcsolatban van a jegyértékesítő szerverrel